Årliga norgeresan

Helt fantastiskt væder ær det i Norge :)
Har varit i Norge sen lørdes, men det ær først idag som solen har kommit fram, satt i solen precis i 2,5 timme och kænner att solen tagit i min panna.. :D

Gissa vem som kommer vara svart i sommar??? :D wiihoo! Behøver inte ens anstrænga mig till att bli brun! :)

Just nu kænns livet riktigt hærligt, før jag bor med underbara vænnen Gustav, har ett roligt jobb, snart sommar, till vintern 2 månader med Heidi i Asien, efter det finns idéer och planer på jobb i Norge och efter jag ev jobbat i Norge så ska jag søka mig till ett annat føretag på ett helt annat stælle, dock blir det en kust stad, kanske længs østkusten (typ vid gotland) hade varit mycket fint :)


En annan sak ær att jag inte kollat min Facebook sen i lørdes, alla som kænner mig vet att jag annars kollar den fejjan MINST 3 grr per dag. Ett litet undantag var igår nær jag kolla min mejl. men annars så ær jag Fejjan fri 4 dagar och det rør mig inte ryggen :) Så skøøøøønt! :)


Ne, nu blir det glass i solen med familjen och 2 kompisar till familjen :)

Peace!

Livet

"Du är inte en i mängden, du är en av de bästa"

Det är denna meningen man verkligen vill höra av någon man tycker om :)


Men nu var det inte jag som fick höra det, utan jag som sa det.
Tycker att jag är en kärleksfull människa :) Nöjd med mig själv faktiskt.

Tyvärr så ger jag mycket mer än jag får.. Men va fan ska man klaga för?! :) En vacker dag och en vacker flicka :)

Sesmester??!

Mååste börja med vädret :P haha, uttjatat från alla håll. Men måste det regna på dagen när jag jobbar utomhus och sen uppehåll på kvällen?! Irreterande!

Frågan är Lady Gaga i höst, hade varit sjukt kul faktiskt! Showen sägs vara fantastisk, så det borde vara värt det :) vi kör Hutchi!! :D

äntligen ska jag ta mig lite semester, lördag drar la familia till årliga Norge resan och stannar till fredag nästa vecka. Kommer bli sjukt najs, ska bli kul å träffa Christoffer, min syssling. Festa har han lovat, vi får se vad som sker ;) förra året blev det så! Hoppas bara vädret blir bra!

en sista sak, huuuur fan får man vara sååå snygg och singel?! Det får det bli ändring på :D


Peace!

Glaaad men tröööött!

Tidigt i sängen ikväll, skööönt! :) ska vänta lite å sova för snart ringer flickan :) jag chansar på att jag kommer sova gott inatt :) Btw! För alla som känner mig så ska jag ÄNTLIGEN fixa till mina nattoljud! Ringde in och boka tid 11 aug, tyckte att vårdgarantin inte godkände det så ringde in igen, men den gildes! Men hade turen medxmig att en person avboka en tid så redan på fredag ska jag testa vad som är felet med mig :) jippi! :) Peace!

RSS 2.0