Myspys....

Simtävling enda sen 16.00 igår, förrutom 6 timmars sömn inatt.. Ack så jobbigt, sleten.. Men imorgon är det fler simmare! Kommer bli mycket roligare :) MEN IKVÄLL är det grillning, drickande och massa mys!! Kommer bli great! :) kan det bli något annat med sambo (Gustav), Peter och Malin? ;)

<3 <3 <3

Jag saknar närheten till kärleken.. Pussandet, kramandet, mysandet, öppenheten, känslan av att känna sig attraherande och samtidigt kunna prata om ALLT! Det saknar jag, som öknen saknar vattnet.. Jag saknar närheten, inte henne. Vi hade ingen närhet.. Det var hon och sen var det jag. Hmm, jaa. Peace, over and out

Söndag och helgen redan slut..

Alltså varför ska tiden gå så snabbt?! Laholm... Japp, jag ska flytta dit. MEN! fan vad jag är trött på denna stad, Halmstad och Båstad... Vill långt härifrån! Fattar inte hur jag orkar bo i denna trista stad där utelivet är dött förutom på sommaren, där jag har fastnat, så nu är det dags att söka sig vidare. kanske inte blir att jag flyttar förrän jag kommer hem från Asien. Hade varit kanon ju!! För jag vill inte vara killen som fastnar på samma företag eller samma stad i 10 år.. Peace out, nu ska jag packa vidare..

Massa punkter.......

Alltså såhär hårt trodde jag inte att jag skulle ta det. Okej, jag var inte jättekär. Men närheten och att kunna känna sig älskad (som jag inte kände de sista 2 veckorna) är det jag saknar mest. Sara är en jätte söt och rolig tjej, men verkligen är det för mycket med 4 år skillnad. Borde ha vetat detta då det hänt innan :/ Nu vill jag bara bort från halland!! Peace out!

Surt, men lättande...

Singel igen... Hatar fullständigt att vara singel. Men jag mår hellre bra än att ha ont i magen som fan och vara ihop med någon.. Jag har verkligen gett allt för denna tjej. Peace out!

...

För rädd för att våga, för rädd att leva... Jag vet att det bara är jag och att det bara är tillfälligt.. Dåligt med sömn och mycket i luften just nu är inte bra för mig, dags att tagga ner innan (som mina vänner säger till mig jämt) kollapsar.. Maj månad är den sista stressiga månaden för mig!! Puss och godnatt! Efter regn kommer alltid solsken, hoppas morgondan på liseberg blir kul :) <3

Konfirmation i ljuvliga Tønsberg :)

Nu børjar jag få lite bråttom då jag ska ha på hela min kavaj, skulle behøva putsa mina skor med (min moster ær vældigt noga med allt) kænns lite jobbigt ibland, men hon ær en underbar mænniska!

om 2 timmar sitter jag i kyrkan i Tønsberg och kollar på mina 2 søta (små) kusiner som ska konfirmera sig, kommer ihåg nær dem knappt kunde gå :) lika underbara då som nu :D


Kænns som jag har så många tankar jag skulle vilja skriva ner hær, men just nu hinner jag inte.. SOM VANLIGT! :P

Men skulle vilja bara skriva denna raden som oftast man tar førgivet...

Mina vænner ni ær underbara som stæller upp før mig nær jag behøver och som støttar mig nær jag behøver støttas som mest!!/p>


Välkommen till min blogg!

Alltså detta har jag tænkt på længe..

Hmm, kanske ska skaffa blogg. jag har ofta något som jag VILL skriva, men jag får aldrig tiden att skriva någotting.
Nu sitter jag i Norge, hos mina førældrars kompisar som vi æven sover hos och tænkte igen och efter jag kollat på min absolut bæsta væns blogg (hajdan.blogg.se) så bestæmde jag mig.
Jag gør min egen blogg, hoppas bara jag kan uppdatera min blogg via min Iphone.. :)

Nee, nu ær det snart pizzakvæll med min mamma, moster och kusin, æven kusinens nya pojkvæn ær dær :P spænnande!


Adios amigos!
Peace Janne

RSS 2.0